Wszechnica Żywieniowa SGGW

wszechnica

Wszechnica Żywieniowa w SGGW
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
zaprasza na prelekcje w semestrze letnim w roku akad. 2013/2014

19 marca – Jakość i autentyczność polskiej żywności
– gościnnie prof. dr hab. Mieczysław Obiedziński (Wydział Nauk o Żywności SGGW)

9 kwietnia – Barwniki dodawane do żywności
– dr inż. Katarzyna Kozłowska

21 maja – Słodziki – aspekty żywieniowe i zdrowotne
– dr inż. Elżbieta Wierzbicka

11 czerwca – Syropy i inne słodkie składniki żywności – czy to dobre i zdrowe zamienniki cukru?
– prof. dr hab. Bożena Waszkiewicz-Robak

Spotkania odbywają się: w trzecią, a w kwietniu i czerwcu w drugą środę miesiąca, o godz. 17.30, w SGGW przy ul. Nowoursynowskiej 159C, na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (zielony budynek, nr 32), w Auli II.

Dojazd autobusami: 148, 166, 185, 193, 503.

WSTĘP WOLNY!

Prelekcje transmitowane są on line – szczegóły na podanej niżej stronie internetowej.

Kontakt z organizatorką mgr Hanną Wysocką:
– telefon – (22) 59-37-004
– adres e-mail: hanna_wysocka@sggw.pl

wszechnica_zywieniowa.sggw.pl

Dodaj do zakładek Link.

Komentarze są wyłączone.